Eclipse from PS3 Browser

ReactOS, Linux, macOS, BSD, and whatever.
User avatar
docR
Banned
Posts: 51
Joined: 13 Mar 2021, 04:57
Has thanked: 69 times
Been thanked: 24 times
United States of America

Eclipse from PS3 Browser

Unread post by docR »

Saw another thread showing the forum loaded from the 360's browser, so I figured I may as well.

Image

Do pardon the camera. My CFW'd system can take XMB screenshots, but the keybinding interferes with the browser's own controls. Must say, it renders the phpbb theme better than I anticipated.
Precision 5810 - Xeon E5-1650 v3 | 16 GB | EVGA 970 | 840 Pro | 2 TB HGST | | 4 TB X300 | Vista-tweaked W7
Latitude e7250 - i7 5600U | HD 5500 | 16 GB | 250 GB mSATA | 1 TB My Passport | Vista-tweaked W7
Image

User avatar
K4sum1
Lazy Owner
Posts: 919
Joined: 11 Jan 2021, 07:40
Location: ur dads house
OS: Windows 8.1 x64
Has thanked: 583 times
Been thanked: 269 times
Contact:
United States of America

Eclipse from PS3 Browser

Unread post by K4sum1 »

docR wrote: 12 Jun 2021, 18:09 Saw another thread showing the forum loaded from the 360's browser, so I figured I may as well.

Image

Do pardon the camera. My CFW'd system can take XMB screenshots, but the keybinding interferes with the browser's own controls. Must say, it renders the phpbb theme better than I anticipated.
Try https://forum.eclipse.cx/index.php?style=5
I don't know what I'm doing hit album by Brad Sucks

User avatar
docR
Banned
Posts: 51
Joined: 13 Mar 2021, 04:57
Has thanked: 69 times
Been thanked: 24 times
United States of America

Eclipse from PS3 Browser

Unread post by docR »

R3n wrote: 12 Jun 2021, 18:12
Try https://forum.eclipse.cx/index.php?style=5
Image

Image

Image
Precision 5810 - Xeon E5-1650 v3 | 16 GB | EVGA 970 | 840 Pro | 2 TB HGST | | 4 TB X300 | Vista-tweaked W7
Latitude e7250 - i7 5600U | HD 5500 | 16 GB | 250 GB mSATA | 1 TB My Passport | Vista-tweaked W7
Image

User avatar
K4sum1
Lazy Owner
Posts: 919
Joined: 11 Jan 2021, 07:40
Location: ur dads house
OS: Windows 8.1 x64
Has thanked: 583 times
Been thanked: 269 times
Contact:
United States of America

Eclipse from PS3 Browser

Unread post by K4sum1 »

docR wrote: 12 Jun 2021, 22:23
R3n wrote: 12 Jun 2021, 18:12
Try https://forum.eclipse.cx/index.php?style=5
Image

Image

Image
Legacy theme looks very nice with that font.
I don't know what I'm doing hit album by Brad Sucks

Kouto

Eclipse from PS3 Browser

Unread post by Kouto »

I take it you have finally seen why it was such a pain in the arse for me for a good month or so docR? PS3 browser hasn't had a layout engine update since 2008 and WebKit is hardly usable on 256MB RAM.

User avatar
MelonicOverlord
Posts: 54
Joined: 11 Jun 2021, 18:28
Location: England
Mood: Probably Depressed
OS: Gentoo Linux x86_64
Has thanked: 3 times
Been thanked: 9 times
Contact:
Great Britain

Eclipse from PS3 Browser

Unread post by MelonicOverlord »

That's cool and all, but can you access the forum from MSDOS
Image
professional /g/entooman

Pro Linux User
Pro PC Builder
Slightly Pro Front End WebDev
Sometimes Pro Gamer

MAIN PC: i5 9600KF@4.7GHz, 6600XT, 32GB DDR4 3000MHz RAM, Gigabyte Z370XP SLI, 250GB + 500GB SSDs, 2TB HDD, Gentoo + Windows 11

LAPTOP: i5 4300U, Intel HD4400 Graphics, 2x240GB SSD, Gentoo + Windows 10

User avatar
K4sum1
Lazy Owner
Posts: 919
Joined: 11 Jan 2021, 07:40
Location: ur dads house
OS: Windows 8.1 x64
Has thanked: 583 times
Been thanked: 269 times
Contact:
United States of America

Eclipse from PS3 Browser

Unread post by K4sum1 »

MelonicOverlord wrote: 14 Jun 2021, 19:31 That's cool and all, but can you access the forum from MSDOS
Works from a 3.x build, don't remember which exactly.

Probably needs some old Opera or third party browser, old old Netscape probably couldn't render the site, though it might fare better with the useless forum.
I don't know what I'm doing hit album by Brad Sucks

User avatar
MelonicOverlord
Posts: 54
Joined: 11 Jun 2021, 18:28
Location: England
Mood: Probably Depressed
OS: Gentoo Linux x86_64
Has thanked: 3 times
Been thanked: 9 times
Contact:
Great Britain

Eclipse from PS3 Browser

Unread post by MelonicOverlord »

R3n wrote: 14 Jun 2021, 21:02
MelonicOverlord wrote: 14 Jun 2021, 19:31 That's cool and all, but can you access the forum from MSDOS
Works from a 3.x build, don't remember which exactly.

Probably needs some old Opera or third party browser, old old Netscape probably couldn't render the site, though it might fare better with the useless forum.
Interesting. Bet you can't play doom on a Nokia brick tho...
Image
professional /g/entooman

Pro Linux User
Pro PC Builder
Slightly Pro Front End WebDev
Sometimes Pro Gamer

MAIN PC: i5 9600KF@4.7GHz, 6600XT, 32GB DDR4 3000MHz RAM, Gigabyte Z370XP SLI, 250GB + 500GB SSDs, 2TB HDD, Gentoo + Windows 11

LAPTOP: i5 4300U, Intel HD4400 Graphics, 2x240GB SSD, Gentoo + Windows 10

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest